АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДАХЕР ЛАМОТ: КЪДЕ Е BLM ДВИЖЕНИЕТО, КОГАТО ФРЕНСКИ ВОЙНИЦИ СТРЕЛЯТ ПО ПРОТЕСТИРАЩИ В НИГЕР?

Дахер Ламот
01.12.2021 / 12:46

"Повечето от новите варианти на Ковид идват от Африка. Включително и последния писък на модата Омикрон. По-умни хора от мен са изчислили, че за да се ваксинира цялата планета са необходими 25 милиарда долара. За сведение страни като САЩ, Китай, Русия, Великобритания, Франция, Индия и Израел харчат над 70 милиарда годишно за ядрени оръжия. Ядрени. Годишно. Щото им пука за човешката раса.

Онзи ден френски войници започнаха стрелба срещу протестиращи в Нигер и убиха няколко души. Какво правят там французите?

Нигер е четвъртият най-голям износител на уран, като техния уран почти изцяло е притежание на френски компании, които експлоатират местното население. Нигер произвежда поне 40% от електроенергията на Франция, докато 89% от хората в Нигер нямат електричество.

Щото на Франция им пука за човечеството, пише анализаторът Дахер Ламот във Фейсбук. "Вероятно повечето от тях не са и ваксинирани.

Къде е сега BLM движението? Или то работи само когато им върши работа на бели демократи и либерали? Затова винаги съм гледал с подозрение хората, които размятат пръсти и твърдят, че мислят за добруването на човечеството. Имайки предвид егоцентричния себичен ген, заложен в нас, ние заемаме позиция за ваксинирани/неваксинирани, или каквато и да е друга, с идеята да покажем превъзходство и да изтъкнем колко са глупави останалите. Особено задоволство изпитваме от това."

https://www.actualno.com/analysis/daher-lamot-kyde-e-blm-dvijenieto-kogato-frenski-vojnici-streljat-po-protestirashti-v-niger-news_1678614.html

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев