АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

РИК И ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН ОБСЪДИХА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ПРОВЕДЕНИТЕ ИЗБОРИ

Членовете на Районната избирателна комисия и областният управител на Сливен Минчо Афузов обсъдиха извършената организация за спокойното и нормално провеждане на изборите за Народно събрание и президент
25.11.2021 / 16:59

Членовете на Районната избирателна комисия и областният управител на Сливен Минчо Афузов обсъдиха извършената организация за спокойното и нормално провеждане на изборите за Народно събрание и президент. Срещата на 25 ноември се състоя по покана на РИК.

Говорителят на РИК адвокат Минко Стефанов благодари за техническата помощ, организационното съдействие, включително с осигуряването на транспорт за нуждите на комисията в изборните дни на 14 и 21 ноември. От своя страна областният управител Афузов отбеляза, че РИК – Сливен се е справила с възложените й задачи. В резултат на ефективната й работа изборните книжа от Сливенския избирателен район са били предадени и обработени първи в ЦИК, без ревизии.

По време на срещата бяха обсъдени възможностите за оптимизация на работата и на изборния процес, включително и необходимостта от нормативни промени. През следващите дни РИК ще подготви писмените си предложения и ще ги внесе в кабинета на областния управител.

Областна администрация Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев