АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВТОРИЯТ МОБИЛЕН КАБИНЕТ В СЛИВЕН ОТВАРЯ НА 22 НОЕМВРИ

Ваксинаация
19.11.2021 / 13:51

Активната работа на областната администрация в Сливен за създаване на още по-улеснен достъп на гражданите до ваксините срещу COVID-19 продължава. До Сити-център на бул. „Цар Освободител“ в града отваря врати втори мобилен ваксинационен кабинет. Той може да бъде посетен от всеки желаещ да се предпази от заболяването, включително за прилагане на втора или бустерна доза. Кабинетът ще отвори на 22 ноември с работно време от 15 до 18,30 часа от понеделник до петък, а през почивните дни – от 10 до 14 часа, съобщиха от РЗИ. Ваксините ще бъдат поставяни от екип на МБАЛ „Хаджи Димитър“.

По-рано откритият мобилен кабинет пред магазин „Била“ на бул. „Братя Миладинови“ няма да работи на 20 и 21 ноември. Работното му време ще бъде допълнително уточнено.

Мобилните кабинети бяха разкрити по предложение на областния управител Минчо Афузов и заместника му Антоний Андонов, с отзивчивостта на собственика на лечебни заведения Ибрям Алиев, директора на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ д-р Васислав Петров, управителя на МБАЛ „Хаджи Димитър“ д-р Пенко Пенков. Съдействие оказаха РДПБЗН – Сливен, община Сливен и РЗИ.

Областната администрация изказва специална благодарност на екипите, които жертваха почивните си дни, за да работят в кабинетите. Съдействие оказаха РДПБЗН – Сливен, община Сливен и РЗИ.

Областна администрация Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев