АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТЛИЧИ ПОСМЪРТНО ИНЖ. АНГЕЛ АНГЕЛОВ ЗА ПРИНОСА МУ КЪМ СЛИВЕН

Почетен знак на град Сливен – плакет, посмъртно, връчи днес кметът Стефан Радев на съпругата на покойния инж. Ангел Ангелов
16.11.2021 / 14:00

Почетен знак на град Сливен – плакет, посмъртно, връчи днес кметът Стефан Радев на съпругата на покойния инж. Ангел Ангелов - дългогодишен председател на Съвета на директорите на Топлофикация – Сливен. Вложените през годините усилия на инж. Ангелов доведоха до възраждането и стабилизирането на дейността на дружеството, което имаше огромен социален ефект за сливенската общност.

Кметът изказа най-искрени съболезнования за загубата, като подчерта, че инж. Ангелов е бил истински професионалист в енергийната сфера, пример за мъдрост, за човечност и доброта. Той е и един от носителите през годините на наградата „Добри Желязков“ на Община Сливен.

„Нека отдадем почит на един голям български енергетик, човек с особени заслуги към нашия град. Въпреки че не е родом от Сливен, професионалният му път е свързан с нашия град“, заяви още кметът Радев.

От името на цялото семейство съпругата на инж. Ангелов, Милена Ангелова, благодари за отличието и високата оценка на дейността на покойния й съпруг.

„Въпреки, че животът ни протече в друг град, той милееше за жителите на Сливен и работеше неуморно за развитието и модернизацията на дружеството. По душа беше неуморим, енергичен, целеустремен иноватор, какъвто и ще го помним“, допълни тя.

На днешната среща присъства и настоящият директор на дружеството инж. Павлин Костов, който от името на целия колектив заяви, че загубата е тежка и непрежалима.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев