АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

АРЕСТУВАНИЯТ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА МАРИХУАНА КАНДИДАТ-ДЕПУТАТ НАПУСКА НФСБ

Канабис
08.11.2021 / 13:46

Кандидатът за народен представител от Сливен, който бе заловен да отглежда коноп, е подал заявление за напускане на НФСБ. Той е оказал пълно съдействие на разследващите органи и се разкайва за деянието си, посочват от областната организация на НФСБ в Сливен.

Ръководителят на партията в града - Доброслав Иванов, заяви че не одобрява поведението на Валентин Велев.

"Мотивите му са за лична употреба. Той спомена, че има някакви проблеми, както и че има роднина, която имала глаукома. Доколкото знам и имам информация става въпрос за 15 стръка. Аз не го оправдавам в никакъв случай. След това, което е направил, беше естествено политическата му кариера да приключи", заяви Иванов, цитиран от NOVA.

Междувременно говорителят на Окръжната прокуратура - Ваня Белева, обяви, че е изпратено дело срещу Велев в Софийската градска прокуратура. Делото е за държане на наркотици с цел разпространение, пише БТА.

При акция на ТС "БОП" и областната дирекция на 4 ноември бяха намерени засети растения канабис в местността Миткина поляна в природен парк "Сините камъни". На място е бил установен 47-годишния Валентин Велев от Сливен. Той беше задържан за 24 часа.

Източник: БТА, NOVA

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев