АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ АФУЗОВ ИЗКАЗА БЛБАГОДАРНОСТ НА ГЛ.ИНСПЕКТОРИ ГЕОРГИЕВ И АЛЕКСИЕВ ОТ РДПБЗН

Андрей Алексиев
27.10.2021 / 23:37

Областният управител Минчо Афузов изказа специални благодарности на главните инспектори Иван Георгиев и Андрей Алексиев за дългогодишната им работа в РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Сливен. Двамата професионалисти се разделиха с МВР поради навършване на определената възраст за пенсиониране.

В благодарствени адреси до тях Афузов подчертава, че областната администрация винаги е разчитала на компетентната им преценка и съдействие за опазване живота, здравето и имуществото на хората в създали се трудни ситуации, бедствия и аварии. Областният управител изрази увереност, че тяхното професионално присъствие в дирекцията остава, тъй като са обучили и са предали опита си на по-младите колеги. С честната си служба вие сте гордост за нас, за Вашите семейства и близки, заяви още Афузов и отправи пожелания за крепко здраве и благополучие.

Гл. инспектор Андрей Алексиев бе началник на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“, а гл. инспектор Иван Георгиев – началник на сектор „Превенция и контролна дейност“. Целият им трудов стаж е преминал в РД ПБЗН – Сливен.

Благодарствените адреси от името на областния управител бяха прочетени пред състава на РД ПБЗН и бяха връчени от директора комисар Владимир Демирев.

Областна администрация Сливен

Още снимки от новината

Иван Георгиев

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев