АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ, "ВЪЗРАЖДАНЕ": “ЗАГРИЖЕНИТЕ“ ЗА ЗДРАВЕТО НИ УПРАВЛЯВАЩИ КОГА ЩЕ КУПЯТ МЕДИЦИНСКИ ХЕЛИКОПТЕР?

Костадин Костадинов
27.10.2021 / 17:23

Стана вече няколко седмици, откакто по медиите ни залива пропаганда на управляващите, убеждаваща ни денонощно колко са загрижени за нашето здраве. Това ме подсети за един изключително незначителен проблем за същите тези управляващи, които очевидно въобще не го забелязват.

Незначителният проблем е, че България продължава да е единствената страна в Европа без медицински хеликоптер.

Тук на снимката съм ви показал хеликоптерната площадка на покрива на "Мотол" - най-голямата болница в Прага, Чехия.

Ткива площадки има на покривите на всички големи болници в страната. Снимката е правена от мен преди две седмици, когато бях на посещение при българската общност в Чехия. Сега нека заедно се замислим и вие да ми кажете: за здравето ни ли са загрижени управляващите с тяхната пропаганда, или за колосалните печалби и комисионни от пласирането на негоден търговски продукт, пробутван под името "ваксина"? Нито предишният режим на Борисов и Каракачанов, нито сегашният на Радев предприеха някакви мерки за закупуването на жизненоважните вертолети. Поне един да беше купен! Поне един!

Ето защо не мога да понасям лицемерието на управляващите марионетки и слугинското покорство на придворните медии! И ето защо няма да спра да се боря, докато правдата не възтържествува“, коментира д-р Костадинов в свой статус в социалната мрежа Фейсбук.

Той се възмути също от факта, че управляващите решиха и намериха буквално за часове 13 млн. лв за тестване на ЗДРАВИ деца в училище, а вече десетилетия наред, когато стане дума за лечение на тежко БОЛНИ деца, пари няма и се налага обикновените данъкоплатци да събират дарения, капачки и т.н., за да могат дечицата на България да оцелеят!

Той изрази възмущението си от факта, че всеки ден управляващите пишат черни страници в историята на България, но времето за възмездие наближава.

В програмата на Възраждане в сектор здравеопазване като най-належаща задача е заложено изхвърлянето на търговията от здравната система. Възраждане предвижда мерки за промяна в статута на болниците, премахването на ДДС върху лекарствата и възстановяване на справедливостта в българското здравеопазване.

Мерките на Възраждане за сектор здравеопазване може да намерите тук: https://vazrazhdane.bg/novini/498-10-stapki-na-vazrajdane-za-po-dobro-zdraveopazvane

Източник: Фейсбук

Автор: Костадин Костадинов, "Възраждане"

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев