АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

22 ДУШИ ПОСЕТИХА МОБИЛНИЯ КАБИНЕТ ДО „БИЛЛА“ В ПЪРВИЯ МУ РАБОТЕН ДЕН

 Mобилният кабинет до "Билла"
25.10.2021 / 17:18

За близо четири часа 22 души посетиха мобилния кабинет до магазин в „Билла“ през първия му работен ден на 25 октомври и получиха своята доза ваксина, съобщиха от областната администрация.

Ваксините бяха поставени от д-р Тодор Борисов от Стара Загора, лекар-специалист по клинична лаборатория. Регистратор бе Валентина Кънева. С изключение на появил се в началото технически проблем, който бе отстранен своевременно от компютърни специалисти, работата им протече в спокойна обстановка. През следващите дни, от вторник до петък, включително, мобилният кабинет пред „Билла“ на бул. „Братя Миладинови“ ще приема желаещи да се ваксинират граждани от 8 до 14 часа.

Кабинетът бе разкрит по инициатива на областната администрация, с отзивчивостта на собственика на лечебни заведения Ибрям Алиев и директора на областната болница в Сливен д-р Васислав Петров. Подкрепа оказаха РД ПБЗН и магазин „Билла“, предоставили фургона за кабинета и терена, върху който той е разположен.

Активната работа на областната администрация за популяризиране на ползите от ваксините и за създаване на още по-улеснен достъп до тях продължава.

Областна администрация Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев