АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПРОДЪЛЖАВАТ ТЕКУЩИТЕ РЕМОНТИ ПО ОБЕКТИ И ПЪТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Брифинг
01.10.2021 / 16:08

Продължават текущите ремонтни дейности по обекти и част от пътната инфраструктура в община Сливен, заяви кметът Стефан Радев по време на днешния брифинг на ръководството. Работи се по първия етап на преасфалтирането на бул. „Стефан Стамболов“. Кметът информира, че следващата седмица ще се вземе решение дали има възможност и вторият етап да се изпълни още тази година.

Продължават и дейностите по благоустрояването на междублоковите пространства в кварталите „Сини камъни“, „Българка“ и „Дружба“.

„Ще използваме тези проекти като модел за продължаване на дейностите по кварталите – облагородяване и подновяване на вече съществуващото“, допълни Стефан Радев. Във връзка с проектите, които се изпълняват в момента той припомни и изграждането на двата социални центъра до Дом за стари хора в Сливен. Единият център ще бъде за грижа за лица с психични разстройства, а другият - за грижа на лица с умствена изостаналост.

Кметът информира още, че паралелно с посочените дейности, поетапно се ремонтира и уличната мрежа в по-малките населени места.

„Приключихме със селата в планинската част на общината. Ремонтните дейности с тежка техника продължават в южната част“, уточни сливенският градоначалник.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев