АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПРОЕКТ „КРАСИВА БЪЛГАРИЯ“ ТЪРСИ КАНДИДАТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПРОЕКТИ

Проект „Красива България“
30.09.2021 / 15:30

Министерството на труда и социалната политика обяви покана за кандидатстване по проект „Красива България“, финансиран от Националния план за действие по заетостта, съобщиха от областната администрация по данни на Областния информационен център - Сливен. Допустими бенефициенти са държавни институции, областни управители и общини в Република България.

Ще се финансират проекти, целящи подобряването на работните условия и обслужването на гражданите в областта на образованието, здравеопазването, социалните услуги, културата, администрацията, спорта и развлеченията.

В срок до 7 януари 2022 г. се приемат проектни предложения по следните мерки:

– мярка М01 „Подобряване на обществената среда в населените места“;

– мярка М02 „Подобряване на социалната инфраструктура“;

– мярка М02-01 „Подобряване на социалните услуги от резидентен тип“.

Съгласно условията за кандидатстване, минималният бюджет за един проект е 60 000 лева с ДДС, а максималният – 450 000 лева с ДДС.

По М01 „Подобряване на обществената среда в населените места“ и М02 „Подобряване на социалната инфраструктура“ се изисква минимум 50% съфинансиране от страна на кандидата, а по Мярка М02-01 „Подобряване на социалните услуги от резидентен тип“ – най-малко 30% от общия бюджет. Подробности за процедурата – в прикачения файл.

Екипът на Областния информационен център – Сливен е на разположение за допълнителни въпроси и коментари относно условията за кандидатстване по настоящата покана за набиране на проектни предложения.

Областна администрация Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев