АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

АРМАН БАБИКЯН: БСП ДА БЪДЕ ПАРТИЯ ОБЕДИНИТЕЛ СЪЩО Е СЛОЖНА ЗАДАЧА

 Арман Бабикян
27.08.2021 / 09:40

"БСП да бъде партия обединител също е сложна задача, с която Президентът натовари Корнелия Нинова и водената от нея партия. Не мога да гадая за успеха и неуспеха", каза за БНР Арман Бабикян, народен представител в 45-тото Народно събрание от коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ и от 46-тото Народно събрание от коалиция "Изправи се БГ! Ние идваме!"

По думите му за първенство и състезание на политически идеи е "безсмислено да се говори".

"В края на краищата важно е какво е направено и какво се е получило. С номерчетата също няма да се получи, защото представете си четири политически сили подкрепят Румен Радев, всички ли ще бъдат с един и същ номер", допълни в предаването "Преди всички" Бабикян.

Той потвърди, че партия "Изправи се.БГ. Ние идваме" категорично не желае да участва в преговори с ГЕРБ и ДПС.

"Това е така - нещо, което сме казали съвсем ясно още от началото. Мисля, че го казаха и хората на площадите още миналата година, така че няма спор в това отношение. Въпреки че, ако трябва да сме почтени БСП доскоро също бяха неприемлив вариант за разговор. Когато преди месеци адвокат Николай Хаджигенов заяви, че ще се наложи да водим разговори и с БСП, защото няма как да се оформи мнозинство за управленска коалиция, той беше зле разбран и след това и атакуван за това свое изказване, включително и от наши партньори в коалицията".

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев