АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР: ОТЧЕТИТЕ И АНАЛИЗИТЕ НА МВР И ЗА ПОДСЛУШВАНИЯТА, И ЗА ИЗБОРИТЕ СА ГОТОВИ

Стоян Темелакиев
20.07.2021 / 12:40

Главният секретар на МВР Стоян Темелакиев се разграничи от извода на прокуратурата, която прекрати досъдебното производство по казуса с подслушването на политици и граждани поради липса на доказателства. Темелакиев коментира, че вътрешната проверка в МВР е приключила:

„Както за подслушванията, така и по други теми, които касаят наскоро проведените избори, отчетите и анализите в Министерство на вътрешните работи са готови. Кога и в каква форма ще бъде запознато обществото е преценка на министъра“.

Стоян Темелакиев заяви още, че спрямо полицая, който вчера блъсна 8-годишно момиченце на пешеходна пътека в пазарджишкото село Братаница ще бъде приложена цялата строгост на закона.

По случая е образувано досъдебно производство:

„Ще използвам случая, че съм застанал пред Вас, да изразя съболезнования към семейството на загиналото момиче вчера при пътно-транспортното произшествие и да Ви уверя, че по случая ще бъде приложена цялата строгост на закона. Независимо от това, че е наш служител, на МВР, този, който е причинил това трагично събитие, към него ще бъде подходено като към всеки гражданин, който върши такъв вид такъв вид престъпления“, посочи главният секретар на МВР Стоян Темелакиев.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев