АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВЪЗОБНОВЯВАТ СЕ РЕДОВНИТЕ ПОЛЕТИ МЕЖДУ РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ

Самолет
28.06.2021 / 09:34

От днес се възобновяват редовните полети между Русия и България. Руските медии съобщават за засилен интерес към страната ни като туристическа дестинация.

Интернет платформите за продажба на самолетни билети отчитат увеличено търсене на полети до България. Средната цена на еднопосочен билет в момента е около 400 евро, но участниците на пазара очакват поевтиняване в близките седмици. От днес започва и продажбата на туристически пакети, съобщиха от Асоциацията на туроператорите в Русия. Животът в България почти по нищо не напомня за пандемията, каза в ефира на радио „Комерсант“ Юлия Лазовская, която работи като туристически гид в София:

„Абсолютно всичко е отворено: планинските клубове, дискотеките, търговските центрове и моловете. Казината бяха отворени последни. През последния месец има всякакви фестивали. Сякаш България наваксва пропуснатото. Не забелязвам увеличение на цените в хотелите“.

Възобновяват се двупосочните полети от Москва до София, Варна и Бургас, от Екатеринбург и Ростов на Дон до Варна и Бургас, от Самара до Бургас и от Минерални води до Варна.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев