АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ТАЗИ ВЕЧЕР ЗАПОЧВА ПРЪСКАНЕТО СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ И КОМАРИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Попската градинка
24.06.2021 / 18:24

Тази вечер, след 22 часа започва дезакаризация на тревните площи в община Сливен. Ще бъдат обработени тревните площи на обществените градинки и паркове в населените места и на територията на града – градинката край паметника на Хаджи Димитър, Попската градинка, градинката пред Драматичен театър „Стефан Киров“, градинките пред паметника „Орлето”, тревните площи и в кв. „Младост”, кв. „Ст. Заимов”, кв. „Даме Груев”, бул. „Хаджи Димитър”, бул. „Братя Миладинови”, пл. „Васил Левски” и др. квартали. Включени са и парковете „Юнак” и „Асеновец“, Археологически комплекс „Туида”, тревните площи на ЦАО „Надежда”, ЦАО „Речица”, град Кермен, социалните и детските заведения в града и населените места, гробищни паркове на Сливен, стадионите в населените места и др.

Ще се извърши и дезинсекция срещу комари по поречията на реките Асеновска, Новоселска и Дюлева както и в селата Самуилово, Крушаре, Бозаджии, Скобелево, Ковачите и град Кермен. Пръскането е съобразено с метеорологичната обстановка.

Гражданите могат да подават сигнали в стая 124 на Община Сливен или на телефон 044/611124 – Дирекция „Социални дейности здравеопазване и спорт” – ст. експерт Таня Димитрова.

Връзки с обществеността

Община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев