АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

НИНОВА С ПРИЗИВ КЪМ ИТН, ДБ И „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“ ЗАРАДИ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ

Корнелия Нинова
06.04.2021 / 14:33

Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска от лидерите на формациите „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ още днес да излязат с позиция относно концесията на Летище София.

По думите на Нинова на заседанието на правителството утре ще бъде гласувано да се отсрочат плащанията на концесионера на летището за срок от 10 години, но той да получава такси и дивиденти за своята дейност.

От БСП алармират, че в последния момент кабинетът „Борисов-3“ сменя директори на ключови предприятия в страната, в това число ръководители на болници.

„Едно от първите ни действия при формиране на новия парламент и до формиране на ново правителство ще бъде да внесем мораториум върху такива сделки, които правителството на Борисов прави в последния момент“, призова Нинова.

„Дотогава призовавам и Слави Трифонов, и Христо Иванов, и Мая Манолова, всички, които сме се заявили антиГЕРБ и за промяна на паралелната държава още днес да излезем с категорични позиции по тези въпроси“, каза лидерът на БСП.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев