АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ГЕРБ И СДС ЗАЕДНО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ

 Георг Георгиев, Цветомир Паунов, Даниела Дариткова и Румен Христов.
17.02.2021 / 11:00

ГЕРБ ще се яви в коалиция със СДС на предстоящите парламентарни избори. Това обявиха от двете партии при внасянето на документите за регистрация в Централната избирателна комисия.

В ЦИК 9999 подписа внесоха председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова, депутатът от управляващата партия Тома Биков, лидерът на СДС Румен Христов, Цветомир Паунов от ГЕРБ и заместник външният министър Георг Георгиев.

Подадените подписи са събрани за последните три дни.

„В годините, в които управляваме, доказахме, че имаме воля да градим България и да постигаме видими резултати. Доказахме, че можем да носим отговорност и да се учим от грешките си. Нашата рецепта за успех е: работа, работа, работа. Това и обещаваме на избирателите, ако получим тяхното доверие. Заедно с нашите коалиционни партньори от СДС имаме програма с ясни цели и приоритети във всички сектори, с която да изведем България от епидемичната ситуация и последствията от нея. Медицинският протокол е готов, въведените противоепидемични мерки гарантират здравна сигурност на изборния процес и затова нашият апел е за масово участие в изборите, защото само по този начин ще бъде легитимен следващият избран парламент и излъченото от него правителство“, заяви Дариткова.

Структурите в страната са в пълна мобилизация, обяви на свой ред Цветомир Паунов. А Румен Христов коментира, че „БСП са абсолютният невъзможен партньор в бъдещ парламент“.

До дни ще стане ясно кои ще са кандидат-депутатите от двете партии. Премиерът Бойко Борисов ще бъде водач на листа.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев