АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДОНАЛД ТРЪМП В ТУИТЪР: АЗ СПЕЧЕЛИХ ИЗБОРИТЕ!

Доналд Тръмп
16.11.2020 / 13:48

"Аз спечелих изборите!" Това написа в Туитър американският президент Доналд Тръмп.

Социалната платформа веднага отбеляза поста като недостоверен.

В поредица от туитове президентът обяви, че изборите са фалшифицирани, а "фалшивите медии" твърдят, че Байдън е спечелил, без да дават думата на представители на републиканците.

Това се случва по-малко от 24 часа след друга поредица туитове на президента, в които той заяви, че кандидатът на демократите Джо Байдън е спечелил, защото изборите са били фалшифицирани.

След като редица медии написаха, че по този начин Тръмп е признал загубата си на изборите, той добави, че нищо не е признавал и че изборите са фалшифицирани.

"Той е победил единствено в очите на фалшивите медии. Имаме още много път пред нас. Изборите бяха фалшифицирани", категоричен е кандидатът на репуликанците

"Той спечели, тъй като изборите бяха фалшифицирани. Наблюдателите на Републиканската партия не бяха допуснати до преброяването на бюлетините, гласовете бяха преброени от радикалната лява частна компания Dominion с лоша репутация и ужасно оборудване, което дори не получи правото да бъде използвано в Тексас (който спечелих с огромна разлика!), измамни и неми медии и много повече!", изброи президентът нарушенията, които според него са настъпили по време на изборите.

Той също така обвини демократите, че "се опитват да откраднат гласове" от американските избиратели и че са замесени във "всички механични "проблеми", които се случиха в нощта на изборите." „Изборите по пощата са глупава шега!" - заключи Тръмп.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев