АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ: УПРАВЛЯВАМЕ УСПЕШНО ПАНДЕМИЯТА И ОПОНЕНТИТЕ МНОГО ГИ Е ЯД

Бойко Борисов
04.11.2020 / 20:46

Няма да има ново затваряне на държавата, обяви премиерът Бойко Борисов във видеобръщение, публикувано във Фейсбук профила му. В него Борисов отново коментира, че има сценарии за свалянето му от власт:

"Няма да бъде затваряна държавата, напротив, сега като ръководител се чувствам най-сигурен. Ваксините почват да излизат. Не се подвеждайте по лъжците. Те това целяха - пуч, сега да няма парламент да не могат да се взимат решения, да не могат да се финансират системите, държавата се срути и накрая за това е виновен Бойко, айде сега ще правиме президентска република, и ще отиваме на друго място. Няма да стане!".

Спокойни сме, защото подкрепихме болниците, лекарите, сестрите, санитарите, полицаите, пожарникарите, здравните работници. Те ще се справят с натиска, заяви премиерът. С министрите ще продължим да помагаме - на първа линия, всеки при сектора си, ще се грижим за хората и бизнеса.

Борисов увери, че всичко необходимо в държавата е осигурено и обясни:

"Гладен няма да оставя никой - февруари, март, април ще изправя държавата. Не вярвайте на смрадливите! Не отровните, смрадливите".

"Управляваме успешно пандемията и опонентите ни много ги е яд. Готвеха ни пуч. Особено активни бяха отровните сайтове за фалшиви новини. И до ден днешен продължават да лъжат от мое име. Тези хора нямат срам. За радост гражданите не им повярваха. Защото планът им беше елементарен: да няма парламент, да няма бюджет, да няма финансиране за мерките. Така държавата щеше да фалира и вината щеше да се хвърли върху нас. Без Народно събрание и без правителство, едноличната власт щеше да е в президента. Не им се получи. Още сме първа политическа сила и ще оправдаем доверието на хората. Те очакват от нас работа, а ние в това сме най-добри", допълни Борисов и заяви:

"Битката ни срещу вируса продължава. Преодолим е. Ако спазваме мерките и сме отговорни - ще се справим".

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев