АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

НОСИТЕЛЯТ НА НАГРАДАТА „МИЛОСЪРДИЕ” ЗА 2020 Г. Е СТАРША АКУШЕРКА АНКА ДИМИТРОВА

Наградата „Милосърдие“
08.10.2020 / 19:21

Тазгодишният носител на наградата „Милосърдие“ е Анка Димитрова – старша акушерка в „Отделение по акушерство и гинекология“ в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен. Тя беше определена за носител на провелото се на 7 октомври 2020 г. заседание на Обществената комисия за избор на носител на наградата.

Наградата се връчва за дългогодишна дейност и проявен професионализъм, за научни достижения, за висока гражданска отговорност в областта на здравеопазването и социалната политика на Община Сливен.

Номинацията й беше издигната от ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“.

През целия си трудов стаж от 1982 г. до настоящия момент Анка Димитрова е част от екипа на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“. От 2006 г. е старша акушерка в „Отделение по акушерство и гинекология“. Участва в редица курсове, конференции и колегиуми, водена от стремежа за повишаване на квалификацията си. От 12 години ежеседмично работи на доброволни начала с жителите на кв. „Надежда“ и провежда обучения за водене на безопасен сексуален начин на живот, семейно планиране, грижи за новородени и наблюдение и обучение на бременни жени.

Наградата си старша акушерка Димитрова ще получи на тържествена церемония по повод празника на гр. Сливен – 26 октомври, Димитровден.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев