АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СПЕЦАКЦИЯ СРЕЩУ НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО В СЛИВЕН И КОТЕЛ

Областна дирекция на полицията - Сливен
02.10.2020 / 10:02

Акция с цел превенция и противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, в и около учебни заведения, както и контрол на криминалния контингент е проведена за времето от 14:00 часа на 1 октомври до 3:00 часа на 2 октомври полицейски служители на районните управления в Сливен и Котел, съобщиха от полицията.

След акция в Сливен: Задържаха трима души с наркотици. Извършени са проверки на превозни средства, лица, учебни заведения, търговски обекти, игрални зали и други. В хода на операция са задържани двама.

Около 16:00 часа на 1 октомври в местност „Рамануша“, е извършена проверка на 30-годишен мъж от град Сливен. В него са намерени и иззети седем пакетчета, съдържащи суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на наркотично вещества. Той е задържа.

27-годишен мъж от Сливен, е установен и задържан в квартал „Надежда“, около 00:50 часа на 2 октомври. В него е намерена марихуана.

По случаите са образувани досъдебни производства. По време на акцията на територията на град Котел не са установени престъпления, свързани с разпространение и употреба на наркотични вещества.

Операциите, провеждани от ОД на МВР, по противодействие на производството, разпространението и употребата на наркотици продължават.

 
 

Copyright © 2008-2022 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев