АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБОВЕ ОТ СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗАХА ДЕНЯ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

зам.-кметът Пепа Чиликова връчи поздравителен адрес от името на кмета Стефан Радев.
01.10.2020 / 17:14

С празничен концерт днес пенсионерски клубове от Сливен честваха Деня на възрастните хора, който се отбелязва по традиция на 1 октомври. Сред официалните гости на събитието, което се състоя на крепост „Туида“, беше зам.-кметът Пепа Чиликова, която връчи поздравителен адрес от името на кмета Стефан Радев. В него той отправя пожелания към хората от третата възраст за крепко здраве, енергия и да бъдат обградени винаги с грижа и внимание от своите близки.

„Изразявам признателността си към приноса Ви за обществото, за трудолюбието и всеотдайността, за житейските уроци, които ни давате, за да сме по-добри хора и достойни ваши наследници. Приемете моите дълбоки уважения към мъдростта и опита ви!“, се посочва още в поздравителния адрес от кмета Радев.

Поздравление към участниците и гостите на празника отправи и Пенка Симеонова, която е председател на „Съюз на пенсионерите 2004“ – Сливен. От свое и от името на цялата сливенска пенсионерска общност тя благодари на Община Сливен в лицето на кмета Стефан Радев за оказаната подкрепа към нуждите на пенсионерските клубове, добрия диалог и ползотворното сътрудничество досега.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев