АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ: "СГОТВИХА" МЕ ПО НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН

Бойко Борисов
24.09.2020 / 17:41

Премиерът Борисов коментира отношенията си с президента Радев. Той направи това по време на инспекцията на строителството на магистрала „Хемус".

Министър-председателят каза, че Радев също вече е политически играч, не е наравно отдалечен и не е безпристрастен. „Той е много силно политически украсен – дали към БСП, дали към ДПС, но със сигурност не е към ГЕРБ“, каза премиерът и добави:

„Човек като говори, трябва малко да мисли за себе си. Много пъти съм изяснявал как неговите хора, най-близкото му обкръжение, на жаргон ще го кажа – „ме сготвиха“ по най, най-елементарен начин – чрез една прекрасна жена, която дойде и нашрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин, шапка им свалям. Много добре бяха изучили ситуацията, години наред са се готвили за един подобен момент.

Грешката им беше, че пуснаха клипа, в който се снимат къщата, спалнята, дето се вика – сервизните ми помещения в мое отсъствие. И вече начинът, по който…Ако е имало примерно пари. Но кой държи злато, пари, диаманти в едно чекмедже, след като касата – всички знаят, които са живели там, е до вратата. И аз съм я заварил там, там си беше и там си седи. Като ченгеджийска операция я направиха фантастично. Шапка им свалям. И неслучайно само той го повтаря – защото най-близкото му обкръжение я свърши тази работа.

В същото време неговите записи, смс-и, хъка-мъка, са осъществени със законни специални разузнавателни средства. Като говорим за едните записи, да говорим и за другите. Полза има ли от това – не“.

"Аз съм си научил урока", каза още Борисов.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев