АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

НИНОВА: ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е ДЕЛЕГИТИМИРАН И ИМА ЕДНА ЗАДАЧА – МАШИННО ГЛАСУВАНЕ И РАЗПУСКАНЕ

Корнелия Нинова
02.09.2020 / 10:48

БСП няма да се възползва от връчен мандат за съставяне на кабинет в рамките на този парламент и няма да участва в съставянето на нов такъв, под каквато и да е форма. Това заяви в парламента лидерът на партията Корнелия Нинова. „За нас този парламент е делегитимиран и има една задача – машинно гласуване и разпускане”, допълни тя.

Нинова: Този парламент е делегитимиран и има една задача – машинно гласуване и разпускане

Корнелия Нинова е категорична, че правителството е с изчерпано доверие и всеки ден оставането му на власт, задълбочава кризата. „България се намира в тежка политическа, парламентарна, институционална и социално-икономическа криза и криза на доверието въ властта. Вече два месеца хиляди българи протестират на улицата. Искат промяна. Дотук се стигна в резултат на 10-годишното корумпирано, некомпетентно, задкулисно управление на Борисов. Той, решен да оцелее на всяка цена, днес предлага промяна в Конституцията“, заяви лидерът на БСП.

"Ние ще бъдем категорични до край с позициите си", допълни още Корнелия Нинова. Тя е категорична, че БСП няма да осигури нито един подпис от необходимите подписи за промяна на Конституцията. По думите й единственият приоритет на левицата за този парламент е машинното гласуване. Корнелия Нинова призова да не се допуска фалшификация на следващите избори.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев