АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ОТКРИХА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В СПОРТНО УЧИЛИЩЕ „ДИМИТЪР РОХОВ“

Сред официалните гости на събитието беше зам.-кметът Пепа Чиликова
01.09.2020 / 13:37

Началото на новата учебна година бе дадено днес в Спортно училище „Димитър Рохов“. По традиция церемонията започна с посрещане на училищното знаме.

Сред официалните гости на събитието беше зам.-кметът Пепа Чиликова, която от името на кмета Стефан Радев приветства учениците и учителите и им пожела здраве, успехи и благополучие в начинанията.

„Ще се изправите пред нови предизвикателства по пътя на знанието, науката и спорта. Нека те не ви плашат. Нека бъдат стимул за вашето израстване и развитие оттук-нататък. Учете се и бъдете упорити в преследването на своите мечти. Нека успехите ви бъдат най-добрият показател за старанието, което полагате и плод на доброто взаимодействие между вашите учители и родители. Вярвайте им“, заяви още в приветствието си Пепа Чиликова. На учителите тя пожела търпение и да продължават да показват висок професионализъм и вдъхновение в своята работа.

В условията на сложната и динамична обстановка, свързана с коронакризата, както и необходимостта от спазване на противоепидемичните мерки тази година на официалното церемония присъстваха само новоприетите ученици от 5, 6 и 7 клас, учители и родители.

В спортното училище се обучават 300 ученика, а броят на новоприетите тази година е 66.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев