АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

МЕСТНИТЕ ДЕПУТАТИ В СЛИВЕН ЩЕ ГЛАСУВАТ ГОДИШНИЯ ОТЧЕТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ ЗА 2019 Г.

Сесия на Общинския съвет - Сливен
21.08.2020 / 17:11

Общо 30 са заложените точки в предварителния дневен ред на предстоящата сесия на Общински съвет-Сливен. Тя ще се проведе по традиция в последния четвъртък от месеца - 27 август от 9 часа в заседателната зала на Община Сливен.

Сред по-важните точки попадат годишният отчет за изпълнението на бюджета на община Сливен за 2019 г., избор на Временна комисия за изготвянето на правилник за изменение и допълнение на правилника за организацията и дейността на местния парламент, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация. Местните депутати ще гласуват и изменението на общинския бюджет за 2020 г., както и партньорството на Община Сливен в проект WINET – Търговия и иновации в лозаро-винарската индустрия, BSB – 638 на Търговско-промишлена палата, Стара Загора.

Даване на съгласие за сключване на договор за дългосрочен кредит на „Пътнически превози“ ЕООД, Сливен, както и утвърждаването на промените в културния календар на Общината също ще бъдат сред акцентите на предстоящата сесия. Ще бъдат разгледани и гласувани още предложенията, касаещи закупуване със собствени средства на апаратура за диагностика и лечение в „ДКЦ 1-Сливен“, както и ремонт на част от покрива на сградата на „ДКЦ 2 – Сливен“.

В дневния ред на заседанието са включени и разпоредителни сделки с общинска собственост, одобряване на подробни устройствени планове, прекратяване на собственост и отпускане на финансови помощи и средства на граждани.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев