АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ОТ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ КЛАСИРАНИЯТА И ЗА НОВИТЕ ЯСЛЕНИ ГРУПИ В КВ. „ДРУЖБА”

Дете
21.08.2020 / 17:04

От месец септември 2020 г. родителите ще могат да кандидатстват за прием в новите яслени групи в кв. „Дружба”. Те се помещават в сградата на Детска градина „Детски рай”, но са част от Детска ясла № 13. Кандидатстването става от електронната система за прием, като родителите подават заявление или редактират вече подадено такова в раздела „Детски ясли” от следния линк https://priem.sliven.bg/allDay/info .

Класиранията ще се извършват по вече утвърдения от кмета на общината график на дейностите, който също е достъпен на сайта за прием. Класираните деца ще започнат да посещават яслените групи, съобразно изготвен от директора на детската ясла график.

Яслените групи бяха разкрити след извършен цялостен ремонт на помещенията със собствени средства на Община Сливен и в отговор на очакванията и потребностите на живущите в един от най-големите квартали в града.

При възникнали въпроси или затруднения при работата с онлайн системата за прием, родителите могат да се обръщат за съдействие към директора на Детска ясла № 13, както и към Община Сливен.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев