АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗАМЕРЯХА С ЯЙЦА И ДОМАТИ ИВА НИКОЛОВА ОТ „ПИК“. НЕДЯЛКОВ НАРЕЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ „ТЕРОРИСТИ“

Ива Николова и народната любов
13.08.2020 / 13:45

Ива Николова от проправителствения сайт „Пик“ е замеряна с яйца от протестиращите, които са обсадили Народното събрание. Изданието предизвиква гнева на протестиращите с постоянни обиди към тях. От изданието на Недялко Недялков определят протестиращите като „банда протестиращи безделници“. „Метежниците на Христо Иванов Маджото обсадиха колежката Ива Николова до парламента и екипът на „Пик“ не можа да си тръгне от извънредното събрание“, посочва проправителствената медия. „Колегата ни е обиждана, псувана и замеряна с яйца и само намесата на полицията не позволява мутрите да стигнат до крайности в опитите си да нападат екипа на медията ни. Христо Иванов, призовавам те за дойдеш тук! Ела да си видиш хората! Не те познавам от вчера. Ако не дойдеш, ще те обявя публично за страхливец. Ще те изчакам да дойдеш, когато и да дойдеш, аз ще те изчакам“, призова Николова.

Замеряха с яйца и домати Ива Николова от „Пик“. Недялков нарече протестиращите „терористи“

Ива Николова е заклещена от терористи пред НС, които я замерват с яйца. Полицията си трае, написа във своя фейсбук профил собственикът на ПИК Недялко Недялков, пише Актуално.ком.

Преди това пък от информационната агенция написаха, че „метежници са обсадили представителя на ПИК“.

Протестиращите са окачествени още като „безделници“ и дори „убийци“. Тя хвърля обвинения още по президента Румен Радев, Мая Манолова и Настимир Ананиев и призовава Христо Иванов да отиде през НС, като си позволява да го нарече „Маджото“. По-рано днес гневът на протестиращи се изля върху репортерката на ПИК Ива Николова.

Демонстрантите скандираха срещу нея „мисирка“ и „гулю-гулю-гулю-гулю“. Николова е пазена от поне 10 полицаи, които са застанали между нея и гражданите.

Тя беше уцелена с домат, което се видя от прякото излъчване на гражданското движение „Боец“ и „Правосъдие за всеки“.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев