АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ И СИМЕОНОВ: ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ УПРАВЛЕНИЕТО ДО ЗАВЪРШВАНЕТО НА МАНДАТА

 Бойко Борисов, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.
16.07.2020 / 10:32

Приключи коалиционен съвет на управляващата коалиция, на който обсъдихме актуалната ситуация и обстановка в държавата и в София. Обединихме се около около няколко решения. Първото от тях е, че коалицията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението на държавата до завършването на мандата - пролетта следващата година. Това каза Валери Симеонов след днешния Коалиционен съвет.

"Най-сериозният въпрос, който трябва да решим, предстои в началото на следващата седмица - обсъждането и отхвърлянето на искането за вот на недоверие, внесен от БСП", допълни той.

"По въпроса за всякакви кадрови промени в кабинета, взехме единодушно решение да се занимаваме с евентуални промени в състава, след преодоляването на вота на недоверие в Народното събрание".

Премиерът Борисов заяви:

"България е правова държава и се движими по правила! Депозирани са при мене оставките на трима министри. Сега и те бяха горе и ги изслушахме много внимателно. Действително имат голяма подкрепа и всеки един от тях е свършил значими за държавата неща.... и всичко това, с много добре подбрана тактика в обществото, се привързват към Делян Пеевски и ДПС. С, разбира се, много любезното съдействие на хора от т. н. "градска граница", които - от вчерашните есемеси и разговори, които прочетохме - се управляват през facebook".

Борисов разкритикува Христо Иванов, че не е изискал документите на Лукойл, докато е бил министър и вицепремиер.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев