АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОЖКОВ ПУСНА ЕСЕМЕС КОРЕСПОНДЕНЦИЯ, ЗА КОЯТО ТВЪРДИ, ЧЕ Е С ГОРАНОВ

Васил Божков
15.05.2020 / 11:01

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков, който се намира в Дубай, разпространи чрез Фейсбук тази сутрин есемеси, за които твърди, че си е разменил с финансовия министър Владислав Горанов.

„Преди дни казах, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ (Държавната комисия по хазарта - б.р.). Ето как се случваше:", пояснява Божков над скрийншотовете на съобщения.

На снимките на съобщенията се вижда, че единият период на комуникацията е през 2018 година, а другият - януари, без да е упомената годината.

От съобщенията става ясно, че Божков дава сигнал, че работата му е саботирана от "Комисията", а записаният като Влади Горанов отговаря, че ще разговаря с човек, който нарича "Сашо", цитирам "да не смесва нещата".

На 1 февруари тази година бившият ръководител на Комисията по хазарта беше обвинен в длъжностно престъпление, а дни по-рано стана ясно, че лотарийните компании на Васил Божков не са плащали такси към комисията в установения размер и щетата за хазната заедно с лихвите е 700 млн. лева.

За „Хоризонт“ от Министерството на финансите заявиха, че засега не коментират темата.

Още снимки от новината

Есемеси

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев