АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СПОКОЙНА Е ОБСТАНОВКАТА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Община Сливен
05.04.2020 / 12:24

През последните 24 часа на денонощния телефон на Община Сливен са получени значително по-малко сигнали, в сравнение с миналата седмица, стана ясно от днешното заседание на Общинския кризисен щаб. Две обаждания са за неспазване на санитарно-хигиенните изисквания, а други две - за неспазване на наложена карантина. Седем са сигналите за струпване на младежи на спортни площадки и на възрастни хора - пред магазини. Кметът Стефан Радев коментира, че обстановката като цяло е спокойна, гражданите масово проявяват отговорност и осъзнават сериозността на ситуацията. Продължава изпълнението на мерките, предприети от Общината за ограничаване разпространението на коронавирус.

За два нови случая в Сливен съобщиха от Националния кризисен щаб. Пациентите са две жени, настанени за лечение в Отделението по инфекциозни болести.

По време на днешното заседание на кризисния щаб беше отчетено, че скоростта на вятъра е 24 м/сек. Няма сигнали за произшествия, с изключение на паднало дърво на път в планината, за което са предприети мерки. Валежите са около 4 литра на квадратен метър.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев