АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ГРОЗНО ОТРИЧАНЕ

Елена Гунчева
06.03.2020 / 15:39

Лекарите от София и Пловдив чрез Лекарския съюз грозно се разграничиха от действията на медицинските сестри и ги упрекнаха в политически игри. Хора, които всеки ден работят с другите здравни специалисти и знаят по-добре и от нас проблемите на здравната система и заплащането на труда.

И не знам защо се замислям за корупцията в бяло. За това как си прикриват задните части взаимно при лекарски грешки и отвратително отношение към пациентите. Сещам за фалшивите лечения по клинични пътеки за източване на здравната каса, за заплати от десетки хиляди за някои лекари /не, не им завиждам, но тяхната работа се подпомага и от други хора, които могат само да мечтаят за техните заплати/. Сещам се за случаите с починали заради небрежно отношение родилки и деца. За възрастни хора, починали пред праговете на болниците.

И също така, че част от ръководствата на лекарските съюзи са свързани с властта и са на хранилка или са били на такава. И очакват съдействие от властта. Те не се гнусят да плюят върху едни жени, които просто искат достоен живот.

Лекарската професия за съжаление, една от най-хуманните, в днешното мутренско време се превърна в търгашество.

Какво, като оплюете тези бедни женици, ще получите още малко финансиране ли?

Ще си заслужите някое постче?

Срамна история….

Елена Гунчева

https://svobodnoslovo.eu/%d0%b3%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%bd%d0%be-%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b8%d1%87%d0%b0%d0%bd%d0%b5/

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев