АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗАВЪРШЕНО Е САНИРАНЕТО НА ОЩЕ ЕДИН ЖИЛИЩЕН БЛОК В СЛИВЕН

Кметът Стефан Радев днес посети поредния напълно завършен жилищен блок
28.02.2020 / 17:18

Кметът Стефан Радев днес посети поредния напълно завършен жилищен блок, който беше обновен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Там той се срещна с жителите, които споделиха своя ентусиазъм и задоволство от извършените по жилищата им дейности, с което те са придобили изцяло нов облик. Те благодариха още на Община Сливен, в лицето на кмета Радев, за добрата комуникация и съдействие по време на ремонтните дейности.

От своя страна Стефан Радев ги поздрави за новата придобивка и ги увери, че тепърва ще усещат комфорта и предимствата от нея.

На блок 24 в кв. „Сини камъни“ беше извършена топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка и гръмоотвод, както и подмяна на вратите на входовете. Дограмата на жилищата и общите части, която не отговаря на изискванията за енергийна ефективност, също беше сменена. Това e 33-ят напълно завършен от общо 51 блока в града, които се обновяват по Програмата.

Строително-монтажните дейности по обекта извърши „ГЕО-КРИ“ ЕООД, а строителният надзор беше поверен на „Деомид“ ЕООД, със срок на изпълнение 170 календарни дни.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев