АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ ОТГОВОРИ НА РАДЕВ ЗА СРС-ТАТА: ЗАКЛЕВАМ СЕ, ЧЕ НЯМАМ НИЩО ОБЩО

Бойко Борисов
14.02.2020 / 19:52

Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда, заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти след Мюнхенската конференция по сигурността. „Не искам по никакъв начин да ме замесвате. Когато има такива скандали не е добре за стабилността. Това семейство трябва да стои по-дълго на власт, за да видят хората, че за тях себелюбието е най-важно. Това показва, че няма скрито-покрито. Не е естествено да воюват институциите. Не ми харесва. Не искам да участвам в този маскарад“, категоричен бе премиерът Борисов.

Бойко Борисов коментира и изказването на Антон Кутев днес в парламента, който обвини за подслушването на държавния глава лично Борисов.

"Верно ли такива глупости приказва? Той не познава закона. Това, че някой се е къкал и мъкал и после омазал, изведнъж мен ме замесват в тази работа. Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда. Къде има разрешени СРС-та срещу президента? Партията на Радев ме подслушваше в тоалетната. Това, че някой е цопнал, не значи, че аз съм виновен. Заклевам се, че нямам нищо общо", каза премиерът.

"Има много сериозни теми, които да засегнем. За разлика от предишни министри и премиер, аз нищо не съм скрил нито тук, нито в Белия дом. Проблемът с миграцията е първият за Европа. Отново затвърдих позицията си, че съм за мира в Черно море,", каза още министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти.

"Доколкото знам, тръбите се складират край Димитровград и Стара Загора, така че да форсираме и интерконтектора с Гърция. България трябва да стои централа, защото е зкупила ядрени реактори. Тръмп ме окуражи да направим централата и изпрати ядрени експерти у нас. Сега се очакват нови експерти", разкри той.

"Действам с голяма увереност, защото знам, че съм прав и тук нямам никакви съпротиви",добави министър-председателят и се похвали, че днешното му изказване е било най-бурно аплодираното.

 

 
 

Copyright © 2008-2022 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев