АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

УЧЕНИЦИ ОТ СЛИВЕНСКИ УЧИЛИЩА ОРГАНИЗИРАХА ТРАДИЦИОННИЯ МЛАДЕЖКИ БАЛ „МОЕТО ЗДРАВЕ – МОЯТА ОТГОВОРНОСТ“

Младежки бал „Моето здраве – моята отговорност“
17.12.2019 / 19:21

Превърналият се вече в традиция Младежки бал „Моето здраве – моята отговорност“ се проведе днес в Сливен. В него участваха над 130 ученици от горните класове на 11 училища в община Сливен. Събитието беше открито от председателя на Общинския съвет по наркотични вещества и заместник-кмет Пепа Чиликова.

„Скъпи деца, благодаря ви за ентусиазма и усилията, с които се включвате всяка година не само в този коледен бал, а и във всички събития, които организира Общинския съвет по наркотични вещества. Вие сте нашите посланици на доброто и на здравословния начин на живот. Вие сте пример за вашите връстници и за поколения след вас. Благодарим ви за усилията, защото ние вярваме, че в битката срещу употребата на психоактивни и наркотични вещества и тютюнопушенето можем да се борим само всички заедно. В тази връзка искам да благодаря и на колегите от Общинския съвет по наркотични вещества, на вашите учители, на доброволците и на всички, които през цялата година активно водят битка срещу употребата на тези опасни за всички вещества“, заяви на откриването Пепа Чиликова. Тя пожела на участниците и гостите на тържеството светли празници и още повече успехи през новата 2020 година.

На събитието присъстваха членове на Общинския съвет по наркотични вещества, учители и ръководители. В шоу програмата бяха включени изяви на учениците, с които те осъждат употребата на психоактивни вещества и предлагат алтернативи за здравословен и смислен начин на живот.

Младежкият бал се организира от Общински съвет по наркотични вещества, Превантивно-информационен център и доброволци за превантивна дейност. Партньор на форума е Професионална гимназия по икономика „Проф. Д. Табаков”. Тази година за пръв път събитието се реализира само от доброволците за превантивна дейност към Общински съвет по наркотични вещества.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев