АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СИДЕРОВ И "АТАКА" С ПРОТЕСТ ПРЕД БНТ, СТИГНАХА ДО ФОАЙЕТО

Сидеров и "Атака" с протест пред БНТ
04.10.2019 / 19:39

Волен Сидеров и негови симпатизанти се събраха пред входа на БНТ и опитаха да влязат в телевизията. Те обаче стигнаха само до фоайето, където основен говорител в протеста се оказа репортер от телевизията на Атака.

Според Сидеров има цензура, а генералният директор на БНТ Емил Кошлуков е наруши Споразумението за отразяване на предизборната кампания, което лично той е подписал.

От решение на УС на националната телевизия стана ясно, че Волен Сидеров няма да бъде допуснат до участие в предаването "Панорама" тази вечер, след разразилите се скандали в "Референдум" тази седмица. Забраната ще е в сила, докато лидерът на "Атака" не се извини писмено за отношението му към Националната телевизия и нейните служители.

От партията отказаха да изпратят друг представител, тъй като са посочили като участник в предаването именно Волен Сидеров.

Емил Кошлуков не се появи пред протестиращите, както те настояваха. В отговор те скандират "Оставка!". "БНТ - полицейска телевизия" и призиви да се спрат новините на турски бяха сред другите издигнати транспаранти.

Протестиращите се заканиха да не си тръгват докато не се появи Кошлуков. Те направиха опити да говорят с него по телефона, но те се оказаха неуспешни.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев