АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

МУЗИКАНТИТЕ ОТ „ТАНГРА“ СА ВПЕЧАТЛЕНИ ОТ ЗАЛА „СЛИВЕН“ И ГРАДА

Кметът Стефан Радев посрещна днес членовете на група „Тангра
19.09.2019 / 19:25

Кметът Стефан Радев посрещна днес членовете на група „Тангра“. Те, заедно със Сливенския симфоничен оркестър, ще изнесат концерт тази вечер на сцената на зала „Сливен“ - „Любовта, без която не можем“.

„Добре дошли! Радвам се, че сте мои гости! Истинско удоволствие и привилегия са човек да може да се докосне и да поговори на четири очи с легенди като вас. И изобщо историята на групата, и музиката, хората, които стоят зад нея, трябва да се познават. Радвам се, че сте заедно и сте тук!“, поздрави групата кметът.

Музикантите изразиха възхищението си от удобствата и възможностите на зала „Сливен“. Споделиха още, че в България почти няма други градове с такива концертни зали.

„Искаме да ви поздравим за тази прекрасна зала, която имате. Ние свирим из цялата страна и имаме възможност да сравним. Просто това е европейско нещо. Технически е много добре обезпечена. Много сме щастливи, че можем да свирим тук, в тази зала. Поздравления!“, коментираха от групата.

Те изразиха впечатленията си и от града. Коментираха също, че Сливен се развива изключително позитивно.

„Не сме идвали от много време тук и го виждаме различен, обновен, красив. Много голяма промяна. Браво!“, посочиха „Тангра“.

Музикантите споделиха, че за първи път правят проект със симфоничен оркестър.

„Чудесен оркестър. Сработихме се много добре. Маестро Димитър Караминков направи чудесни аранжименти и ще бъде много жалко, ако остане само тук и еднократно“, споделиха музикантите.

„Маестро, повече такива събития трябва да правим. Ще е интересно за хората, за публиката, за всички. Ако можем да правим такива продукции във времето и ги развиваме, ще е чудесно“, коментира кметът Радев.

Интересът към концерта тази вечер е огромен, а билетите вече са напълно разпродадени. От групата заявиха, че с удоволствие биха се върнали в Сливен отново. От своя страна Стефан Радев заяви, че Общината винаги е подкрепяла и ще продължи да подкрепя подобни събития.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев