АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА ЗА МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ И ПРОГРАМАТА НА НС

Народно събрание
11.09.2019 / 10:10

Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за местното самоуправление и местната администрация ще бъде подложен на първо гласуване от народните представители на предстоящото редовно заседание в Народното събрание в сряда.

В програмата на НС е записано още обсъждането на Законопроекта за ратифициране на Протокола за изменение на Конвенцията за защита на лицата при автоматизираната обработка на лични данни. Предстои и депутатите да обсъдят Годишния доклад за състоянието на националната сигурност на Република България през 2018 г.

На второ гласуване ще бъде подложен Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за лова и опазване на дивеча. Той ще бъде разгледан като точка първа в четвъртък, 12 септември 2019 г. В същия ден се очаква да мине на първо гласуване Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за чистотата на атмосферния въздух, а на второ гласуване Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за електронните съобщения.

Като точка първа в петък е предвидено първо гласуване на Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за електронното управление.

Редовният парламентарен контрол също е в петък.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев