АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СИДЕРОВ ПОИСКА ОСТАВКАТА НА КАРАКАЧАНОВ, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ КАБИНЕТЪТ

Волен Сидеров и Красимир Каракачанов
05.09.2019 / 13:20

Темата за това кой да оглави военното разузнаване стана повод за сблъсък между депутатите от "Атака" и бившите им партньори от Обединените патриоти. Депутатите обсъдиха ветото на президента Румен Радев.

Дебатът тръгна по темата и разви до един момент, в който патриотичните вражди взеха връх. 100-ното вето от приемане на Конституцията и 19-то на президента Румен Радев е върнатите промени в Закона за военното разузнаване. Това са изчислили от ОП.

Нещо повече - Милен Михов от ВМРО очаква скоро юбилейното вето номер 20 на държавния глава. Първите военни разузнавачи не са били военни, обясни воеводата. Левите очаквано застават зад ветото на Радев.

Баланс с исканията направи Волен Сидеров, който настоя и двамата да дойдат в пленарна зала. Той захапа Красимир Каракачанов, че превърнал Министерство на отбраната в агенция за недвижими имоти и раздавал апетитни имоти по морето на олигарси и чужденци.

Националистът иска военният министър да подаде оставка, за да оцелее правителството. За кого се готви това място, пита той, визирайки бъдещия началник на военното разузнаване.

При гласуването в пленарна зала депутатите отхвърлиха ветото на президента Румен Радев.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев