АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

1 ЛЕВ ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ РЕШИХА ДЕПУТАТИТЕ

Народно събрание
04.07.2019 / 13:23

Субсидия от един лев на спечелен глас мина окончателно с подкрепата на 119 "за", 71 против и 16 "въздържал се". Не мина предложението на ДПС за нула лева държавна субсидия.

И ВМРО бяха попарени с идеите си за 1,5 милиона лева плюс един лев държавна субсидия.

Подготвя се балкански модел на финансиране на партиите. За това предупреди социалистът Драгомир Стойнев преди гласуването на размера на държавното финансиране за партиите.

Извънсистемен играч се предлага за коалиционен партньор на ГЕРБ след като настоящите бъдат погълнати, разкри той. Жалко е, но трябва да свикваме с пълзящия тоталитаризъм, подчерта червеният депутат.

Стойнев критикува герберите за желанието им да смачкат опозицията. Ще изтриете демокрацията и прозрачността, изтъкна социалистът. Партиите ще бъдат купени от олигарсите, притеснен е депутатът.

Припомняме, че по-рано днес депутатите се скараха за субсидиите в пленарна зала.

Малко по-късно Корнелия Нинова заяви, че въпреки опитите БСП да бъде унищожена, тя ще оцелее след моркова, тоягата и финансовата диета на ГЕРБ.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев