АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ДВАМА КАНДИДАТИ ЗА ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР НА БНР С НЕПЪЛНИ ДОКУМЕНТИ

СЕМ
04.06.2019 / 16:02

Двама от кандидатите за генерален директор на Българското национално радио са с непълни документи, обяви Бетина Жотева, член на Съвета за електронни медии и председател на техническата комисия за проверка на наличността и редовността на документите на кандидатите:

„Кандидатите за генерален директор на БНР са Светослав Костов, Митко Димитров, Валерий Тодоров, Даниела Манолова, Александър Велев и Анета Милкова. На този етап няма да подлагаме техния допуск до конкурс по простата причина, че двама от кандидатите са с непълни документи. Единият няма представено копие от трудова книжка, а само служебна бележка, а друг кандидат има само частично представена трудова книжка – не е пълна“.

Според процедурата двамата кандидати имат срок от една седмица да представят необходимите документи, след което техническата комисия ще се събере отново и ще вземе решение кои са кандидатите, които ще бъдат допуснати до конкурс.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев