АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ИНСТИТУЦИИ КООРДИНИРАХА ДЕЙСТВИЯТА СИ ЗА ПРЕДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИТЕ КНИЖА НА 26 МАЙ

Оглед на зала „Васил Левски“
20.05.2019 / 18:53

Всички секционни избирателни комисии на територията на област Сливен и тази година ще предават изборните книжа в зала „Васил Левски“ на Районната избирателна комисия, а „Информационно обслужване“ извършва преброяването.

Днес се проведе среща между институциите, имащи отношение към изборния процес, на която се уточниха конкретните ангажименти за осигуряване на условия на работа на преброителните пунктове. Присъстваха кметът Стефан Радев, секретарят на общината Валя Радева, представители на Областната дирекция на полицията, Областната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, председателят на РИК Росица Тодорова, на Областна управа, „Информационно обслужване“ и служители на общинска администрация, които са ангажирани по организационно-техническата подготовка по организиране на изборите.

Всички те направиха оглед на залата, координираха действията си и уточниха конкретните ангажименти на всяка институция.

„Координацията е необходима, защото до 25 май залата трябва да бъде приведена в състояние, което да позволява спокойно протичане на изборния процес и отчитането на изборните резултати. Всичко, което зависи от нас, ще бъде направено и се надявам изборите да преминат спокойно и безпроблемно“, каза кметът Стефан Радев.

На 21 май в 10 часа Община Сливен ще получи бюлетините от сградата на Областна администрация и ще ги съхранява в зала „Май“. В оставащите дни до изборите те ще бъдат разпределени по секционните избирателни комисии по график.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев