АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

В СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ПРЪСКАНЕТО СРЕЩУ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ

Тревни площи
17.05.2019 / 15:34

Община Сливен продължава с пръскането срещу комари и кърлежи. Извършена е дезакаризация на тревните площи на всички детски градини и ясли. В зависимост от метеорологичната обстановка ще се обработят и ЦАО „Надежда”, ЦАО „Речица”, град Кермен, социалните и детските заведения в Сливен и населените места, гробищни паркове, обществените градинки в населените места и на територията на град Сливен – градинката край паметника на Хаджи Димитър, Попската градинка, градинката пред ДТ „Стефан Киров“, градинките пред паметника „Орлето”. Ще се пръскат срещу кърлежи тревните площи и в кв. „Младост”, кв. „Ст. Заимов”, кв. „Даме Груев”, бул. „Хаджи Димитър”, бул. „Братя Миладинови”, пл. „Васил Левски”, парк „Юнак”, Археологически комплекс „Туида” и други.

Ще се извърши и дезинсекция срещу комари в Сливен и населените места. Дейностите ще бъдат съобразени с метеорологичната обстановка и всички нормативни изисквания.

Сигнали за наличие на комари и кърлежи могат да се подават в стая 124 на Община Сливен или на тел. 044/ 611 124, старши експерт Таня Димитрова.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев