АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

УЧЕНИЦИ В ОНЛАЙН НАДПРЕВАРА ЗА ОРИГИНАЛНА ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ИДЕЯ

Конкурс
17.05.2019 / 12:47

До 23 май ще се проведе онлайн гласуване, което ще определи участниците с най-оригинални и креативни концепции в конкурса „Имам бизнес идея!“, обявен от Областен информационен център-Сливен.

В надпреварата участват общо 9 млади предприемачи от Сливен, Шивачево и Белослав, които презентират своите идеи в кратки видео клипове.

Конкурсът се реализира изцяло чрез социалната мрежа Facebook. Всички видео клипове са качени на страницата на Областен информационен център-Сливен в социалната мрежа, в специално създадено за целта събитие и за тях може да се гласува единствено с бутон „Харесвам“ под съответния клип.

Авторите на първите две бизнес концепции, получили най-голяма подкрепа под формата на харесвания, ще посетят София Тех Парк на 1 юни. Победителите ще се срещнат с успешни предприемачи и ще имат възможността да обсъдят с тях бизнес предложенията си и следващите стъпки за тяхното реализиране.

Организатори на събитието са Дирекция „Централно координационно звено“ към администрацията на Министерския съвет и Мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ).

Конкурсът „Имам бизнес идея“ е част от кампанията на Европейската комисия „Европа в моя регион 2019“ и се реализира на територията на цялата страна.

Основната цел на инициативата е да насърчи предприемачеството сред подрастващите, както и обмяната на опит и идеи между младежи от различни населени места и учебни заведения.

Областен информационен център-Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев