АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА СЕ СРЕЩНА С УЧЕНИЦИ ОТ СЛИВЕН, ТУРЦИЯ, ИТАЛИЯ, РУМЪНИЯ И ИСПАНИЯ ПО ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ+“

Заместник-кметът по „Хуманитарни дейности“ Пепа Чиликова посрещна ученици и техни учители в сградата на общината от Професионалната гимназия по текстил и облекло „Добри Желязков“, Сливен; Хендек, Турция; Лацио, Италия; Фетести, Румъния и Хуелва, Испания
05.03.2019 / 20:21

Заместник-кметът по „Хуманитарни дейности“ Пепа Чиликова посрещна ученици и техни учители в сградата на общината. Гостите бяха от Професионалната гимназия по текстил и облекло „Добри Желязков“, Сливен; Хендек, Турция; Лацио, Италия; Фетести, Румъния и Хуелва, Испания.

„Добре дошли в България, добре дошли в Сливен! Радвам се, че тази зала е пълна с толкова много млади хора“, заяви в началото заместник-кметът.

Гостите получиха като подарък албум със снимки на Сливен от миналото и настоящия му облик. От своя страна гостите благодариха за топлото посрещане.

Тема на проекта е „Нека училищата се сближат чрез езиците“. Той стартира на 02.10.2017 година и ще приключи на 01.10.2019 година.

От 3 до 10 март домакин по проекта е ПГТО „Добри Желязков“ – Сливен, на тема „Кухня“.

„Не се съмнявам, че дейностите по проекта ви ще приключат успешно. Пожелавам ви приятно изкарване в Сливен. Надявам се, че ще ви хареса и когато се върнете във вашите страни, да разкажете на семействата си и приятелите си колко красив е градът ни и какви забележителности има в него“, посочи Пепа Чиликова.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев