АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

51-ГОДИШЕН МЪЖ СЕ САМОЗАПАЛИ И ИЗДЪХНА В ДРЯНОВО

Линейка
14.02.2019 / 15:21

Втори случай на самозапалване в рамките на една седмица. 51-годишен мъж от дряновското село Буря се самозапали и почина в резултат на получените изгаряния. Трагедията се е разиграла снощи - около 21:25 часа, на ул. "Гурко" в Дряново, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Габрово.

51-годишен мъж се самозапали и издъхна в Дряново

Чрез спешния телефон 112 в дряновската полиция бил получен сигнал за мъж в безпомощно състояние, лежащ на улицата. Незабавно към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Пристигналите медици и полицаи установили, че има следи от обгаряне по цялото тяло на мъжа. Пострадалият незабавно е бил транспортиран в местния спешен център за медицинска помощ, където е издъхнал от раните си.

По първоначални данни от полицията обгарянията на починалия мъж са настъпили в резултат на самозапалване. Извършен е оглед на мястото на инцидента.

По случая е образувано досъдебно производство.

Засега няма информация какви са били причините на мъжа да посегне на живота си по този жесток начин.

Преди седмица баща на две деца от град Рила се заля с бензин и се запали, отчаян от мизерията, в която живеело семейството му. Мъжът беше настанен с тежки изгаряния в Пирогов и лекарите се борят за живота му. “На ръцете ми лежат 7 души. Нямам постоянна работа. Трепя се по цял ден, където ме повикат. Работя като вол, а повече от 2 седмици вкъщи се яде само постен ориз. Не издържам повече!”, казал 48-годишният Йордан Дойчинов на медиците.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев