АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

УВОЛНЕНИЯ В АПИ ЗАРАДИ ПРОБЛЕМИТЕ С Е-ВИНЕТКИТЕ

е-винетки
05.01.2019 / 12:48

По разпореждане на премиера Бойко Борисов трима души ще се разделят с постовете си заради проблемите с въвеждането на е-винетките от началото на годината.

„По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов двама ръководители в АПИ и един от съветниците на регионалния министър ще понесат отговорност заради недобрата организация при подготовката и въвеждането на електронната винетка”, съобщиха от Министерския съвет.

Като член на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" ще бъде освободен Веселин Давидов, който отговаря за електронната система за събиране на такси за използване на републиканската пътна мрежа.

С постовете си ще се разделят още Антон Антонов, директор на Националното тол управление в АПИ и Радослав Николов, съветник в политическия кабинет на министъра на регионалното развитие и благоустройството.

Вчера Бойко Борисов се извини на шофьорите. "С голямо извинение за трудностите, но когато от хартиен минаваш на електронен носител, винаги има такива сътресения. Надявам се до 10 дни да бъдат отрегулирани всички процеси", каза министър-председателят и добави, че се надява до дни винетка да може да се купува и през банкомати.

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев