АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ВЪОРЪЖЕН МЪЖ НАХЛУ В ПРИЕМНАТА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

Президенство
04.12.2018 / 08:11

Възрастният мъж, нахлул в приемната на президентството тази вечер, е заплашил че ще стреля във въздуха, ако не му бъде обърнато внимание. Веднага след това гардове от НСО и служители на жандармерията са го обезвредили.

В момента полицията изяснява произхода на пистолета, който е носел възрастният мъж. Най-вероятно оръжието е било законно преди време, но разрешителното му не е било подновено. Мъжът е бил осъждан за убийство преди повече от 10 години, но не е излежал цялата си присъда. Екипи на МВР извършват обиски в дома на пенсионера. Все още се изясняват и мотивите му. При влизане в приемната на президентството мъжът се оплакал, че никой не му обръща внимание и поискал среща с държавния глава. При проверката е станало ясно, че той е въоръжен, а пистолетът му е бил отнет. От НСО обясниха, че техен екип е предал мъжа на Жандармерията. Изясняването на случая продължава.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев