АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

НИНОВА ОБЖАЛВА ОТХВЪРЛЯНЕТО НА ИСКОВЕТЕ Ѝ СРЕЩУ БОРИСОВ

Корнелия Нинова
06.11.2018 / 17:12

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще обжалва решението на Софийски градски съд да отхвърли исковете ѝ срещу премиера Бойко Борисов заради изречените от него думи, че е била „върл активист на СДС“ и че е „Госпожа Лъжа“. Нинова обясни, че е решена на тази стъпка, защото не е удовлетворена от мотивите на съда:

„Аз ще обжалвам решението, защото заключението, след като излага тези много ясни мотиви, че и двете неща - неистинните твърдения, че съм била в СДС, както и безадресното "госпожа лъжа" не би трябвало да са ми причинили обида или някакви притеснения, поради което, както знаете, и двата иска са отхвърлени. Но, при такива ясни мотиви, че никога не съм била член на СДС и че "госпожа лъжа" не се отнася конкретно за мен, нямам друг избор, освен да обжалвам това решение на втора инстанция“.

Нинова обяви още, че разноските по делото, които съдът постанови, че трябва да й бъдат платени, в размер на 1682 лева, ще бъдат дарени на дете с увреждания.

Депутатите от БСП ще продължават да не се регистрират за началото на пленарните заседания и не са притеснени от това, че заплатите им намаляват, каза още тя:

"Нерегистрирането ни за кворум продължава така, както сме го обявили. Няма как с нашите гласове и давайки кворум да се приемат решения, с които ние не сме съгласни, например, да се увеличават данъците на старите коли, на дрехите втора употреба. Парите не ни интересуват. Ние, така или иначе, когато отсъстваме сме казали - не искаме заплати и не ги получаваме вече втори месец."

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев