АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

БДЕНИЕ В ПАМЕТ НА УБИТАТА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА

Виктория Маринова
08.10.2018 / 09:44

Бдение в памет на убитата в Русе журналистка Виктория Маринова ще се проведе тази вечер пред столичната църква „Света Неделя". То се организира в социалните мрежи и ще започне в 18.30 ч., съобщи БНТ.

Бдение в памет на убитата Виктория Маринова

Все още няма заподозрян за убийството й. Разследващите съобщиха, че се работи по всички версии, включително и такива, свързани с професионалната реализация и с личния живот на журналистката.

Тя е жестоко бита и задушена, не са намерени ключовете от колата, документите и телефона, разследва се дали е била заплашвана.

Комитетът за защита на журналистите призова българските власти да извършат задълбочено разследване на убийството на българската журналистка Виктория Маринова. Комитетът припомня, че през изминалата година са убити двама журналисти заради работата им - словашкият разследващ журналист Ян Куциак и малтийската журналистка Дафне Керуана Галиция.

Междувременно вътрешният министър Младен Маринов отива към Русе във връзка с разследването на жестокото убийство, съобщи БНР.

Маринов заяви вчера, че по случая се проверяват лица от криминалния контингент, както и настанените в местната психиатрия, която е близо до мястото на инцидента.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев