АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ФОРУМ ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА В “НАДЕЖДА”

Форум театрална постановка по проект на „Арт Хаос Неда“
07.10.2018 / 21:03

Днес, на 7 октомври 2018 от 11.30ч, в Църква “Ел Ханаан“ Сливен с пастор Сашо Василев, се състоя Форум театрална постановка по проекта на „Арт Хаос Неда“ – „Превенция на насилието чрез театър”.

Обучените в началото на юли 2018 в Созопол, подбрани от д-р Панайотов, млади форум актьори от кв. "Надежда" – Деси, Радка, Янко, Божидар, Бисер, Иван, Богдан, заедно с пастора Сашо и с невероятната работа на режисьора Явор Костов, Дана Андонова и Ана-Мария, успяха да мотивират публиката да участва, да обсъжда и да предлага решения за трудната задача – да се мотивират директорът на училището и родителите, че ученикът „Иван” трябва да продължи да учи и да се развива, да представя училището на национални форуми и конкурси!

През следващите месеци сформираният успешен екип ще търси нови възможности за финансиране и на други Форум театрални постановки, свързани с жизнено важни за Сливенска община проблеми – като социално-икономическите загуби от ранната раждаемост, социално значими болести като туберкулоза, сифилис и други.

Още снимки от новината

Форум театрална постановка
Форум театрална постановка

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев